Kantoorruimte voor bedrijven

Deze projectontwikkeling biedt ruimte in state-of-the-art gebouwen met on-site faciliteiten op een bereikbare en gewilde bedrijfslocatie in Noordwijk.

ENERGIEVERBRUIK

Voor uw huisvesting maken de energiekosten een belangrijk deel uit van de totale exploitatiekosten van een bedrijfspand. GAIA en GIOTTO zijn voorzien van installaties met de laatste techniek, zoals zonnepanelen op het dak, ledverlichting en zijn gasloos. Hiermee hebben deze nieuwe gebouwen dan ook het beste energielabel A++++ label.

We hebben een vergelijk laten maken van het energiegebruik van Gaia en Giotto ten opzichte van een conventioneel gebouw, zoals de gebouwen ernaast. Uit het rapport blijkt dat met de huidige energietarieven een aanzienlijke besparing van circa € 30,- per vierkante meter per jaar wordt bespaard door het lagere energieverbruik. Daarnaast voldoen ook de isolatiewaarden van het dak en de gevels aan de laatste standaarden voor optimale isolatie.

GAIA

Kantoorruimte...

Op deze prachtige locatie in Noordwijk hebben Burgland Real Estate en HMEM het initiatief genomen om twee multifunctionele, duurzame en energie zuinige gebouwen te ontwikkelen. Er is veel ervaring en referenties in de projectontwikkeling en inrichting van hoogwaardige werkomgevingen. Het ervaren team heeft een ontwerp gemaakt dat aan veel gebruikerseisen kan voldoen. Met dit initiatief wordt een echte Tech accelerator gecreëerd. Deze projectontwikkeling biedt ruimte in state-of-the-art gebouwen met faciliteiten op het terrein op een bereikbare en gewilde bedrijfslocatie in Noordwijk. Het zijn eersteklas kantoorruimte met faciliteiten, in een creatieve en dynamische omgeving waar partners uit het bedrijfsleven samenwerken.

GIOTTO

Kantoorruimte...

Deze projectontwikkeling kent een indrukwekkende architectuur en biedt units en vergaderruimten in verschillende groottes op een fraaie locatie in Noordwijk, bestaand uit twee unieke gebouwen, GAIA en GIOTTO. De gebouwen hebben een moderne uitstraling en bieden ruimte met vele functies. Een aantal mogelijke indelingen illustreert de veelzijdigheid in het gebruik van de gebouwen. Beide duurzame gebouwen met vier verdiepingen hebben een indrukwekkende architectuur en bieden units en vergaderruimten in verschillende afmetingen. De gebouwen bieden een flexibele indeling, fraai ontwerp van het interieur, hoogwaardige faciliteiten zoals glasvezel internet en beveiliging, comfortabele gebouwinstallaties en goede parkeervoorzieningen, ook voor e-cars en e-bikes.

Het GAIA-gebouw met een verhuurbaar oppervlak van 2.400 vierkante meter biedt plaats aan circa 100 werkplekken. Het GIOTTO-gebouw heeft een verhuurbaar oppervlak van 3.600 vierkante meter en biedt ongeveer 150 werkplekken